Det var en cheftræner med blandet følelser efter nederlaget på 3-1 til Esbjerg, der sikrede sig vigtige point i oprykningskampen. Han hæfter sig ved, at kampen indeholdt et højt niveau, hvor mandskaberne bød hinanden op til dans. Kampen havde fire scoringer, hvor tre af dem faldt til udeholdets fordel, og dermed så Michael Hansen også, at Esbjerg over hele kampen var bedst.
”Vi byder dem godt op til dans og har en lige kamp. Det er det her, vi gerne vil, men vi kan se en skarphed hos Esbjerg, som vi skal øve os på. Men det er kun gennem sådan nogle kampe, at vi får det øvet.”, siger han efter opgøret.

Det er kvaliteten, der gjorde udfaldet for kampen. Her var Esbjerg skarpere på de offensive parametre, hvor de viste et godt slutprodukt og god fysik, som gjorde det svært for hjemmeholdet at hamle op med. Dog var der også nogle positive ting, som cheftræneren tager med fra kampen:
”Jeg ser en masse gåpåmod og et hold med en god indstilling og attitude. Vi prøver at blive bedre, og det må vi skynde os at gøre, for vi har en kæmpe opgave igen om fem dage.”, udtaler Michael med henblik på kommende opgør, hvor rækkens nummer et venter. Det er nemlig Viborg, som også slog FC Fredericia tidligere i foråret med 4-0. Derfor kaster cheftræneren også et blik på kommende modstander, selvom at nederlaget mod Esbjerg skal fordøjes:
”Vi har nogle udfordringer i forhold til vores personale, hvor vi skal have det løst. Også i dag hvor jeg lige får byttet rundt i pausen på vores bagkæde. Var det med til at gøre os usikre til målet til 2-1? Det skal jeg hjem og finde ud af.”, uddyber en reflekterende cheftræner.

Derudover er han mest tilfreds med holdets struktur og disciplin, mens han roser Esbjerg for at spille en rigtig flot 2.halvleg. Det var nemlig i anden halvdel af opgøret, hvor kvaliteten fra udeholdet kom til udtryk. De kommende dage skal derfor bruges på at kigge på de individuelle fejl, der blev udslagsgivende for opgøret. Ydermere glæder Michael sig til at lørdagens opgave, hvor der er mulighed for, at holdet kan revanchere sig ovenpå et nederlag til esbjergenserne. Se hele interviewet her: