For tre uger siden spillede FC Fredericia sig i oprykningsspillet, og her venter der en masse gode kampe, hvor det rødklædte mandskab kan slutte sæsonen af med manér. Første modstander i et spændende program bliver oprykningskandidaterne, Esbjerg, som kommer på besøg 2.påskedag. Det bliver ikke mindst et opgør, som hjemmeholdet skal revanchere sig efter seneste opgør mod rækkens nummer tre. De løb nemlig med alle tre point for seks uger siden, og derfor glæder cheftræner, Michael Hansen, sig til kampen.

”Jeg har en tro på, at det bliver en lige kamp. Den kommer til at leve hele vejen igennem, hvor vi har stor respekt for Esbjerg. De har nogle rigtig dygtige spillere, en god fysik og en god blanding af effektivitet og struktur.”, siger cheftræneren.

Herudover reflekterer han også over pausen, som holdet har haft siden sidste kamp i grundspillet. Det har været en god periode både for ham og holdet, som også har glædet sig over at nå målsætningen om top seks-spil.
”Det har været nogle gode uger, hvor vi skulle tage lidt af det fysiske fra truppen – men også lidt mentalt selvfølgelig. (…), Selvom vi ikke er hovednavnet, så er vi inviteret med (i slutspillet), og vi vil tage chancen for at tage vores del af dansegulvet, så vi kan vise os godt frem.”, uddyber han.

Herudover håber han på, at holdet kan skrabe nogle point sammen, hvor Esbjerg-kampen er første forsøg på det. Til trods for udeholdets overtag på fredericianerne i de seneste indbyrdes kampe, så går Michael og co. efter at lave om på det. Her pointerer træneren to faktorer for, at det kan realiseres:
”Der er to ting i det. Det er balance, hvor vi skal ud og lave et resultat. Men vi skal også ud og vise os godt frem”.

I slutningen af interviewet roser Michael truppen, og derfor ser han også frem til at se de individuelle præstationer og kvaliteter i morgendagens opgør. Se hele interviewet her: