Cheftræneren har været glad for de 14 dages ferie, men han er også glad for at være tilbage sammen med resten af truppen. Ferien har ifølge Michael dog været sund på flere måder, fordi der er har været plads til refleksioner og givet tid til at fordøje et intenst efterår.

”Det er rart at få et helikopterperspektiv på tingene og se, hvor vi egentlig er på vej hen, og hvordan månederne er gået – Har vi fået det frem det vi skulle? Jeg kendte jo spillerne ude fra, men når man kommer ind og arbejder intenst med dem i fire måneder, så kommer der også en pause her til at tænke over de individuelle ting.”, siger Michael Hansen.

Michael har i pausen gjort sig nogle tanker om, hvad der skal fokuseres på i det nye år. Her er nøgleordet udvikling, og samtidig vil der være et stærkt fokus på spillernes kvaliteter og få det maksimale ud af deres kompetencer:

”Vi skulle gerne blive bedre til de ting, som vi har sat os for. At være et aggressivt hold, der vil erobre bolden højt, være et boldbesiddende hold og få flere oplevelser sammen”, udtaler cheftræneren.
Derudover er det vigtigt for Michael, at man bruger medgangen og modgangen i 2021 til at rykke tættere sammen og blive udviklet både individuelt og kollektivt:

”Vi skal stå med en følelse af, at vi har haft det godt sammen, men også presset hinanden til at blive bedre”, slutter han af med.

Se hele interviewet her: