I weekenden debuterede 24-årige Mathias Nygaard, da han erstattede Mathias Gertsen undervejs i kampen mod HB Køge. Midtbanespilleren fik dermed sine første minutter i FC Fredericia-trøjen, og på trods af et uheldigt straffespark i mod, var han ganske godt tilfreds med de første minutter på banen.

“Det var dejligt, og rigtig dejligt at debutere med en sejr. Jeg var så den uheldige Fredericia-spiller, som blev ramt på hånden inde i feltet. Det er selvfølgeligt lidt trist for mit eget vedkommende, men der var ikke så meget, som jeg kunne gøre ved det. Jeg håber også, at det kan betyde, at der kan komme flere kampe på mit CV”.

Den næste kamp for Mathias Nygaard kan komme allerede onsdag aften, hvor FC Fredericia gæster Serie 1-holdet Hatting-Torsted i pokalturneringen.

“Jeg håber, at vi går ud og viser, at vi er et markant bedre fodboldhold, at vi spiller noget god fodbold, og at vi i sidste ende kommer igennem med en solid sejr. Der er mange nye, inklusiv mig selv, som skal prøve at spille sammen. Det har vi arbejdet på i dag for at få nogle af de samme mekanismer ind i os. Det bliver en kamp, hvor vi skal ud og skabe nogle relationer, men også en kamp, som vi skal ud og vinde.

Kampen spilles onsdag den 07/08 klokken 18.00 på Torsted Stadion.