Søndag eftermiddag blev det til en 1-0-sejr i Hjørring mod Vendsyssel FF. Kampen var den første gældende kamp i 85 dage for FC Fredericia.

Kampen var samtidig også den første i lang tid, hvor FC Fredericias nummer 13, Mathias Johannesen, var at finde på banen fra start. Det var derfor en glad forsvarspiller, som kunne sætte nogle ord på oplevelsen efter kampen.

“Det var rigtig dejligt. Jeg blev rigtig glad, da jeg fik at hørte, at jeg skulle spille. Jeg synes, at jeg har haft en god opstart, og det gav så en startplads i dag. Så var det dejligt at bevise sit værd.”

Forsvarspilleren har egentligt været klar siden januar. Men han fik ikke spilletid i de første to runder af forårssæsonen, og så har der ikke været kampe i to måneder. Det var derfor til tider hårdt for Mathias Johannsen.

“Det var hårdt. I starten var det, ikke ok, men det var fint nok. Da det så blev udskudt en måned mere, og man ikke rigtig vidste hvornår man skulle i gang, så blev det lidt mentalt hårdt. Men det var bare at hive op i sig selv, og gøre det af respekt for sine holdkammerater og sig selv.”

Hør hele interviewet med Mathias Johannsen i videoen herunder: