Fredag den 17. februar klokken 13.00 skydes FC Fredericias første træningskamp i gang, når Randers FC kommer en tur forbi KFUM Parken.

Det er første gang siden den 15. november, at FC Fredericia skal i kamp, og det er noget, som spillerne glæder sig til. Det fortæller Mathias Johannsen.

“Det er altid sjovere med kampe fremfor træning. Jeg tror, at det er noget, som vi allesammen ser frem til.”

Forsvarsspilleren fik det meste af efterårssæsonen ødelagt af skader, og derfor glæder han sig lidt ekstra til at komme i gang igen.

“Det er noget, som jeg har set frem til længe. Jeg fik en drilsk skade, som jeg har arbejdet på at komme tilbage fra. Det har set rigtig godt ud indtil videre. Så jeg glæder mig rigtig meget til at komme ud og spille noget kamp.”

Spillerne har været i gang i halvanden uge, hvor den har stået på træning i opstarten. Det er dog noget helt andet, når den står på en træningskamp.

“Jeg synes, at opstart, og især her om vinteren, hvor den er lidt længere, der er det lidt hårdere til træning. Det er selvfølgeligt også nødvendigt. Men kampe det er der hvor, man får timingen og kamptræning. Det bliver godt for os allesammen.”

Hør hele interviewet med Mathias Johannsen i videoen herunder: