Fredag aften tager FC Fredericia imod Næstved BK på Monjasa Park. Kampen er en del af 30. spillerunde i Nordicbet Ligaen.

I de første to møder mellem klubberne, har FC Fredericia vundet en, hjemme på Monjasa Park, mens kampen i Næstved endte 1-1. Mathias Gertsen blev i den kamp udvist, og han forventer sig ikke nogen nem kamp fredag aften.

“Det bliver forhåbentligt en kamp, hvor vi skal styre begivenhederne. Vi har nu tabt en del kampe egentlig, men vi har egentligt også følt, at vi har spillet fint. Vi mangler at putte bolden i målet, og det håber jeg, at vi gør mod Næstved. De har faktisk mange dygtige spillere, men har ikke rigtig formået at få det til at fungere kollektivt.”

Fredagens modstander ligger før kampen nummer 11 i Nordicbet Ligaen, og har ni point op til overlevelse. Den slags hold kan være vanskelige at spille mod.

“Det er tit, at de hold der, de er, dygtige individuelt, men har de modgang, og de kan se, at det bliver lidt svært at få noget med, så tror jeg, at de knækker. Det har man også set med Roskilde, som i flere kampe starter som lyn og torden, men så ikke har kunne holde det hjem.”

I de seneste tre kampe, er det blot blevet til en enkelt scoring for FC Fredericia, da Steven Enna scorede i den seneste hjemmekamp mod Hvidovre IF. Før det var det blevet til 53 mål i sæsonen.

Som offensivspiller behager det naturligvis ikke Mathias Gertsen, som dog tror på, at det nok skal ændre sig mod Næstved BK.

“Det er altid frustrerende, men på den anden side, så synes jeg, at vi kommer frem til de ting, vi skal. Senest mod Skive der synes jeg, at vi skal lave to, tre, fire mål. Men nogle gang vil den bare ikke ind. Vi kommer frem til mange chancer, og på et eller andet tidspunkt, skal de nok komme ind.”

Hør hele interviewet med Mathias Gertsen i videoen herunder: