Vi tog fat i Mathias Gertsen for at høre lidt om hele opstarten og kampen mod Vendsyssel FF på søndag.

Gertsen har spillet alle træningskampene fra start, da Dennis Høegh er skadet. Derfor har det også været en god opstart for Gertsen:

”Det har været en rigtig fin opstart for mig personligt, i og med at jeg har spillet en masse minutter, og fået lov at vise hvem jeg er, og hvad jeg kan. Det er aldrig sjovt, når nogen bliver skadet, men for mig er det en mulighed for at komme ind på holdet, og bidrage med nogle af de ting som jeg er dygtig til, som måske er lidt noget andet, end hvad Høegh er dygtig til.”

Gertsen mener også, at holdet er fint tilfreds med opstarten, selvom det er blevet til en uafgjort og to nederlag. Spillet har nemlig været godt:

”Det er jo aldrig helt tilfredsstillende, når man ikke vinder, men i de her testkampe kigger man altid på nogle andre ting end bare resultatet. Vi har spillet nogle gode kampe, og vi har nogle gode mønstre og elementer i vores spil. Men vi mangler at søge målet noget mere.”

Nu venter det første opgør i turneringen mod Vendsyssel FF på Monjasa Park, og Mathias Gertsen håber, at han får lov at spille en centralrolle i kampen:

”Jeg håber at få en centralrolle, hvor jeg selv synes, at jeg er bedst, som er inde på 10’eren. Så jeg forhåbentlig kan spille de andre gode og måske selv blive lidt farlig.”

Det vigtigste i sæsonpremieren bliver ifølge Mathias Gertsen, at holdet ikke stiller sig tilfredse med, at holdet er gode på bolden:

Vi skal passe på med, at vi ikke bliver lullet i søvn af, at vi er så gode på bolden, som vi nogle gange er. Vi skal turde spille og have mod med bolden, for når vi spiller den rundt, som vi kan, så er der ikke mange der kan være med,” afsluttede Mathias Gertsen.

Kampen mod Vendsyssel FF spilles kl. 14:00 søndag d. 28/07 på Monjasa Park.