Fredag aften tager FC Fredericia en tur til Skive, hvor det igen er blevet tid til en kamp i NordicBet Ligaen.

Fredagens modstander, Skive IK, ligger i den nederste ende af NordicBet Ligaen. Derfor kunne man fristes til at tro, at det bliver en nem sejr til FC Fredericia. Sådan ser Mathias Gertsen dog ikke på det.

“Hvis det skal gå, som vi gerne vil, så skal det jo være en kamp, hvor vi dominerer dem på spillet og kan spille dem ned. Skive er, for mig, et bedre hold, end rækken egentligt viser. Jeg har selv set dem en enkelt gang, og deres spil er egentligt til mere end bare de der otte-ni point, de har fået.”

Mathias Gertsen er dog ikke bange for at påtage sig favoritværdigheden mod et Skive IK-hold, som han selv har tilbragt en enkelt sæson hos.

Hvis Skive IK-spillerne ikke virker helt så friske i fredagens kamp, skal forklaringen muligvis findes i, at Skive IK var i aktion tirsdag aften i pokalturneringen mod Middelfart BK.

“Jeg håber, at det får en indflydelse. Jeg vidste ikke en gang, at de havde en pokalkamp så tæt på den kamp, vi skal spille på fredag. Jeg ved ikke helt, hvor bred deres trup er i forhold til den kvalitet, de har er. Hvis den ikke er så bred, kan det godt være, at det er en fordel for os, da de forhåbentligt har nogle trætte ben, som bliver møre efter en god halvleg, hvor vi forhåbentligt har haft bolden en del.”

Hør hele interviewet med Mathias Gertsen i videoen herunder: