Mathias Gertsen er kommet flyvende for start i den nye sæson for FC Fredericia og imorgen står han over for hans gamle klub.

“Viborg er den by jeg kommer fra, og jeg har tidligere spillet i Viborg, dog primært ungdoms fodbold. Men jeg ville lyve, hvis jeg sagde at det ikke betyder noget for mig. Der er dog ikke mange tilbage i Viborg fra den gang hvor jeg var der, men den betyder måske lidt mere for mig end andre kampe gør”, siger Mathias Gertsen.

FC Fredericia er kommet godt fra start i den nye sæson, hvor det er blevet til tre sejre i fire kampe.

“Vi har fået en rigtig god start og specielt senest mod Vejle og det er noget vi skal bygge videre på. For øjeblikket får vi skabt et hav af chancer og det er vigtigt i fodbold, at man kan komme frem til de chancer som kan give mål. Mod Vejle så man også at vi skal lave flere mål, men heldigvis var det ene mål nok i den kamp”, siger Mathias Gertsen.

Netop Mathias Gertsen havde det svært sidste år i FC Fredericia med at komme på hold, da konkurrencen i truppen var stor. Mathias Gertsen har dog i de første kampe i denne sæson grebet chancen og spillet fremragende.

“Jeg har haft et svært år, men jeg har været god til at arbejde med mig selv og være god til at træne for mig selv og så har holdkammeraterne været gode til at hjælpe mig hele tiden. Alt det hårde arbejde bærer heldigvis frugt nu, hvor jeg er blevet en fast del af holdet”, siger Mathias Gertsen.

Imorgen skal vi til Viborg og møde et godt Viborg hold, som endnu ikke har tabt en kamp og som heller ikke har lukket mål ind.
“Det virker til at Viborg har fundet en god måde at spille på og de har flere forskellige systemer at vælge mellem. Vi plejer dog altid at spille gode kampe i Viborg, hvilket vi også håber at gøre imorgen og på den måde få et godt resultat”, slutter Mathias gertsen.

Se hele interviewet her:
https://www.youtube.com/watch?v=–jbJJdMztI

Foto: Mphoto