Forsvarsspilleren, Mathias Johannsen, var endelig helt skadefri fredag aften, hvilket resulterede i en startplads mod Hobro. Han gjorde også en god figur og fik afværget meget af udeholdets offensive spil. Vi snakkede med ham efter kampen for at høre hans tanker om opgøret samt at være tilbage i startelleveren.

Han synes, det var en god kamp, hvor holdet både skal blive bedre defensivt og offensivt:

 ”Det var egentlig en blandet kamp. Jeg synes, vi er gode til at stå sammen, og vi arbejder godt og lægger alt det fysiske i det, som vi skal. Vi forsøger at spille, det vi gerne spille. Selvom det er svært, og Hobro står langt tilbage, så bliver vi ved med at forsøge”, siger forsvarsspilleren.

Han vil ikke fokusere så meget på den nuværende stilling, men i stedet ser han det ene point mod Hobro til at være vigtigt, da det er noget, som man kan arbejde videre på:
”Det er klart efter tre nederlag og uden at score, så betyder det rigtigt meget for os at komme på tavlen både pointmæssigt og måltavlen. Det er noget, vi skal bygge videre på, og så er jeg sikker på, at næste kamp har givet selvtillid til at putte en ind”, udtaler Malte.

Hør ham også sætte ord på hans egen præstation lige her: