Når klokken bliver 18.30 torsdag den 2. juli, kommer Hvidovre IF en tur på besøg på Monjasa Park. To gange har FC Fredericia besejret sjællænderne med 3-2.

Dermed kan FC Fredericia vinde alle tre kampe mod Nordicbet Ligaens nummer 10, hvis det bliver til tre point på Monjasa Park. Det håber målmanden Alexander Nybo naturligvis på.

“Det bliver forhåbentligt en sejr igen. Om det så bliver 3-2 for tredje gang, er ikke til at sige, men vi skal i hvert fald vinde den kamp. Jeg synes, at det er et svært hold at spille imod, men heldigvis har vi vundet mod dem to gange i denne sæson. Så det må vi sige, at det er en kamp, vi skal gå efter at vinde.”

Kampen på Monjasa Park spilles endnu en gang på et Monjasa Park med tilskuere – omend i et begrænset omfang. Alligevel tror Alexander Nybo, at det kan hjælpe spillerne frem.

“Det har altid været vigtigt. Også at vi spiller hjemme. Vi trænger lidt til at vise hjemme, at vi faktisk bare spiller, som vi kan. Jeg synes, at vi har haft lidt problemer med at spille hjemme. Jeg ved ikke lige hvad det er. Som jeg husker det, er vi stadig det bedste hold på udebane. Det kunne være rart også at være det bedste hold på hjemmebane. Sådan er det ikke i denne sæson.”

Hør hele interviewet med målmanden i videoen herunder: