Onsdag aften blev det til en 2-0-sejr over FC Roskilde hjemme på Monjasa Park. Sejren kom i hus efter mål af Agon Mucolli og Lukas Enevoldsen.

Mens førstnævnte tidligere har været på måltavlen for FC Fredericia, var det første gang, at Lukas Enevoldsen prøvede det. Den høje forsvarspiller var derfor meget glad for målet.

“Det var skønt at kunne bidrage til holdet på den måde, og at man kunne være lidt målfarlig. Det var selvfølgeligt dejligt. Det var også dejligt at gøre det nede i den ende, hvor fansene stod, så kunne man lige løbe derud og juble.”

Alt virkede til at gå op i en højere enhed for Lukas Enevoldsen, som da også blev kåret til kampens spiller på Monjasa Park. Han lavede 1-0-målet, holdt buret rent og vandt kampen.

“Det betyder nok mere at holde buret rent, end at score. Jeg vil gerne holde buret rent hver gang som forsvarspiller. Så det er klart det, selvom det også er en fed fornemmelse at score, men at holde buret rent, det betyder mest.”

Mod slutningen af kampen, forsøgte FC Roskilde sig med en masse bolde ind i FC Fredericia-feltet. Her hjalp det at have den 192 centimeter høje forsvarspiller med.

Det lykkedes derfor at holde føringen og dermed vinde kampen. Det var første gang i tre kampe, at det skete, så glæden var naturligvis stor i omklædningsrummet.

“Stemningen var rigtig god, men det var også tydeligt, at vi var trætte derinde. Men en sejr er bare dejlig, og det giver et boost frem mod de næste kampe. En sejr er bare hamrende fedt.”

Hør hele videoen med Lukas Enevoldsen i videoen herunder: