Onsdag aften var FC Fredericia-mandskabet en tur i Brabrand, hvor den stod på pokalkamp mod 2. divisionsholdet fra Brabrand IF.

Kampen gav plads til nogle spillere, som ikke har fået så meget tid i NordiBet Ligaen, og en af dem var debutanten Lukas Enevoldsen. Forsvarsspilleren kom til klubben i går fra netop onsdagens modstandere Brabrand IF.

“Det var meget specielt. Jeg trænede med dem i forgårs, og nu spiller jeg kamp mod dem. Da man løber på banen, virker det lidt mærkeligt, at løbe på banen med udeholdet før. Jeg har aldrig spillet mod Brabrand før, så det var en meget speciel følelse.”

Forsvarsspilleren var ganske godt tilfreds med debuten, ikke mindst fordi det blev til en sejr med sine nye holdkammerater. Der var dog en ting, som ærgrede ham en smule.

“Jeg synes, at det gik ganske fint, men jeg er ærgerlig over, at de får en scoring på en dødbold, hvor vi simpelthen ikke får skubbet ud af feltet nok, men udover det, så synes jeg, at det er en fin debut. Vi vinder, så alt i alt, er det egentligt godt nok.”

Hør hele interviewet med debutanten i videoen herunder.