Der var ikke den store målfest i dag i de 60 minutters spil mellem Silkeborg IF og FC Fredericia. Dog var FC Fredericias nye signing, Leonel Montano, en af de store lyspunkter, hvor han scorede kampens eneste mål. Det er til trods for, at Leo stadig ikke har haft den første træning med resten af truppen, da han blev hentet i aftes på sidste transferdag. Derfor var det en imponerende præstation af den offensive spiller, der gav en smagsprøve på, hvad der er i vente fra ham.

”Jeg vil give den gas. Altså jeg er kommet her for at udvikle mig og forhåbentligt få så mange kampe som muligt. Så mit mål er spille en masse kampe og forhåbentligt komme med i et oprykningsspil”, siger Leo efter kampen.

Derudover sætter han også ord på, hvordan han vil bidrage til ambitionerne om top 6-spil:
”Jeg kan bidrage med fart, forhåbentligt også en masse mål, hvilket kunne være fedt for mit vedkommende. (…), så noget power og noget hurtighed til holdet”, slutter han af med.

Se hele interviewet med vores stærke og hurtige spiller lige her: