I vinters lejede FC Fredericia Leonel Montano til klubben, som kom fra Vejle Boldklub. Han blev hentet som en forstærkning til offensiven, da han både kan varetage angrebsposten samt begge kanter. Vi fangede Leo til en lille snak om den første tid i klubben for at blive klogere på, hvem det unge talent er.

Den offensive midtbanespiller, der er kendt for sin hurtighed og gode driblinger, nyder opholdet i FC Fredericia. Han har været rigtig glad for de mange kampe, han har fået, mens de sociale relationer ligeledes har været gode i opholdet.
”Det er en god gruppe drenge, som har det godt med hinanden og hjælper hinanden. De har været med til at gøre min første tid i klubben super god. Det har også hjulpet med en masse kampe, hvilket også var formålet med at komme til klubben.”, udtaler FC Fredericias nummer 22.

Han har været tilfreds med, at holdet kvalificerede sig i oprykningsspillet, selvom der er lang vej til de øverste hold i tabellen. Det skal dog ikke lægge en dæmper på motivationen og gejsten for at gøre en god figur for klubben, da FC Fredericia faktisk kan drage fordel ud af deres nuværende placering:
”Vi skal selvfølgelig ud at gøre en god figur for klubben, og det kan vi gøre ved at spille vores spil. Vi møder måske nogle modstandere, der har mere at spille for, hvilket kan give dem flere nerver. Det skal vi bruge til vores fordel, da vi kan spille mere frit og er løsrevet fra den store nervøsitet. Det er vigtigt at slutte godt af.”, siger en reflekterende Leonel.

Han er indtil videre noteret for 7 kampe i den røde dragt, og det har han været glad for. Han har været tilfreds med det, han har leveret. Her hæfter han sig især ved, at han har et vist godt fysisk niveau og har bidraget til holdets opadgående kurve. Dog lægger han ikke skjul på, at han håber på, at der kommer gang i assist- og målkontoen, da det har været stillestående på den front.
”Jeg vil gerne vise mig mere frem og vise nogle gode individuelle takter. Det er lettere at gøre som offensiv spiller med en masse mål og assist, hvilket jeg sigter efter at bidrage med i slutspillet. Der har været optakt til mål flere gange, men heldet har ikke altid været på min side i foråret.”, uddyber han.

Her referer han også til Esbjerg-kampen i grundspillet, hvor det kontroversielle omspark ved straffesparket ikke gav pote, idet han missede. Derfor var der også noget at revanchere til første kamp i slutspillet, hvor modstanderen nemlig var Esbjerg. Her fik han også endt måltørken og kom på tavlen til 1-1.  

Det bliver spændende at se om, Leo kan få gang i målene og assists i slutspillet – Vi glæder os til at følge med i det unge talents ophold i den røde trøje!