Torsdag aften skal FC Fredericia spille en speciel kamp. Ikke nok med at det er et topopgør, så er det også et lokalopgør, når turen går til Kolding Stadion.

Selvom det bliver en speciel kamp for alle i og omkring klubben, er den alligevel lidt mere speciel for Kristian Kirkegaard. Han skiftede nemlig fra Kolding IF til FC Fredericia i sommerens transfervindue, og det er dermed første gang, at midtbanespilleren er tilbage på sin gamle hjemmebane.

“Det bliver da specielt. Det er tilbage på min gamle hjemmebane. Det er et sted, hvor jeg har haft nogle gode minder fra og nogle oplevelser, som jeg helt sikkert tager med. Så bliver det da lidt specielt at stå der med en anden trøje på, men det glæder jeg mig også til. Helt sikkert.”

Det er dog ikke første gang, at Kristian Kirkegaard skal møde sit tidligere hold i FC Fredericia-trøjen. Han var nemlig også med i kampen tidligere på sæsonen, hvor det blev til en 4-3-sejr på Monjasa Park.

Kampen på Kolding Stadion bliver dog noget helt specielt for Kristian Kirkegaard, som håber at vise Kolding-holdet, hvem der er bedst.

“Man er måske lidt ekstra opsat. Man vil gerne ind og vise, at det måske var det rigtige for mig. Der er mange små stridigheder, som man gerne lige vil sætte på plads. Lige vise de kammerater, som man stadig har på holdet, at vi selvfølgelig er bedre end dem.”

Hør hele interviewet med Kristian Kirkegaard i videoen herunder: