Vi tog fat i holdets nye mand, Kristian Kirkegaard, til en snak efter træning.

Trods en kort pause for hans vedkommende er han glad for at komme i gang igen, og han synes spillerne har taget godt imod ham:

”Det er dejligt at komme i gang igen og komme ud og spille lidt efter en kort pause for mit vedkommende. Det er fedt at mærke niveauet og se drengene an. De har alle sammen været super fine til at tage imod mig, og de virker som nogle gode gutter.”

Kristian Kirkegaard er en offensivspiller, og han lægger heller ikke skjul på, at det er der, han har sine kvaliteter:

”Mine forcer ligger i det fremadrettede spil, og når der skal skabes nogle chancer og sættes noget fart.”

Kristian Kirkegaard bor med Erik Nissen i Aarhus, men det har ikke haft en betydning for valget:

”Det har ikke betydet noget. Men det er da altid sjovt, at man bor sammen med en af sine holdkammerater. Nu må vi se, hvordan det bliver, når vi skal bruge 24 timer i døgnet sammen, men jeg er sikker på, at vi nok skal finde ud af det.”

Kirkegaard mener, at FC Fredericia og ham er et godt match:

”Jeg lagde lidt vægt på, at Fredericia forhåbentlig kommer til at spille med i den sjove ende at tabellen, og derfor også kommer til at være mere boldbesiddende end Kolding måske ville være det i den her række. På den måde passer det bedre for mig at spille i FC Fredericia, da det er et hold der er gode på bolden og dominerende på bolden. Så jeg tror, at det bliver et godt match.”

Kristian Kirkegaard har også ambitioner med skiftet både personligt og med holdet:

”Jeg håber at etablere mig selv som 1. divisions-spiller og på den måde tag det næste skridt, og så spille med hvor det er sjovt i en rigtig god klub som FC Fredericia,” afsluttede Kristian Kirkegaard.