Kristian Kirkegaard kom inden sæsonen til FC Fredericia fra Kolding IF, hvor han var en af de store profiler.
Tidligere i hans karrierer som ungdoms spiller spillede han dog hos onsdagens modstander, Vejle.

Kristian Kirkegaard blev kampens enlige målscore, men han burde have scoret allerede i begyndelsen af kampen, da han misbrugte en stor chance fra kanten af det lille felt.
“Det er ingen hemmelighed at jeg burde have scoret på min første mulighed, men i dag var et mål nok, hvilket jeg er super tilfreds med.
Jeg synes at vi spiller en rigtig fin kamp med et højt teknisk niveau, hvor der blev skabt rigtig mange chancer. Kampen skulle vel reelt have haft flere mål, men jeg er tilfreds med at det er os der vinder kampen”, siger Kristian Kirkegaard.

Der var stor opbakning på lægterne til kampen fra FC Fredericias fanklub, Red Pride, og dette er ikke noget som går ubemærket hen i spillertruppen.
“Kampen bliver fra start hævet til et højt niveau pga. den klub vi spiller imod, det stadion vi spiller på og så pga. de fans som er mødt op.
Den opbakning vi fik i dag fra Red Pride er fantastisk hele kampen igennem og der skal lyde et stort tak til alle dem som er rejst herop”, slutter Kristian Kirkegaard.

Du kan se hele interviewet her: