Cheftræner, Michael Hansen, har fået forlænget sin kontrakt, så den gælder frem til sommeren 2024. Dermed strækker aftalen sig yderligere to år end den oprindelige kontrakt, hvilket glæder direktør, Stig Pedersen:
”Vi har været i tæt dialog, og der har det været tydeligt for parterne, at der har været et stort ønske om at forlænge samarbejdet, som har forløbet særdeles tilfredsstillende. Vi er glade for at have sikret os en aftale med Michael i en lang periode frem til sommer 2024.”

Michael Hansen kom til klubben i august 2020 og har siden videreført den positive tilgang til fodbold, som FC Fredericia har stået for de senere år.
”Vi er overbevist om, at Michael kan løfte og udvikle holdet endnu mere de kommende år. Så det er dejligt, at der er ro på den front i en lang periode.’’, uddyber Stig Pedersen.

Assistenttræner Thomas Ransborg stopper i FC Fredericia

FC Fredericia og assistenttræner, Thomas Ransborg, er kommet frem til at afslutte samarbejdet ved kontraktudløb til sommer.

”Enderne kunne ikke nå sammen mellem parterne, og derfor har vi i enighed valgt at afslutte samarbejdet ved kontraktudløb.”, siger han.

Stig Pedersen understreger, at forlængelsen af cheftræneren, Michael Hansen, intet har at gøre med beslutningen om assistenttrænerens stop til sommer.