Christian Ege Nielsen kunne i sin kamp nummer 250 tage tre point og sætte i banken.

I optakten til kampen havde anføreren sagt, at det var vigtigt, at de skulle være fremtrædende og spilstyrende, hvilket man må sige lykkedes i kampens første halvleg.

Kampens første chance tilfaldt da også FC Fredericia. Agon Mucolli ramte overlæggeren efter syv minutters spil med et flot frispark, der dykkede over muren, og havde snydt Kolding-keeper Benjamin Schubert, hvis det ikke havde været for stolpen. Frisparket gav en repost til Anders Holvad, der desværre sendte bolden forbi mål.

Fire minutter efter FC Fredericias store chance, fik Koldings Mike Vestergård bolden på kanten af FC Fredericias felt, og med et præcist spark udplacerede han Elias Olafsson i målet, og gjorde det til 1-0 til gæsterne. Så trods FC Fredericias dominans på bolden, var det altså gæsterne, der kom bedst fra start.

FC Fredericia lykkedes et par gange med fint kombinationsspil foran Koldings mål, og det kastede et par gode muligheder til blandt andre Agon Mucolli. Men alt i alt var der tale en om en første halvleg, hvor Fredericia var mest på bolden, men Kolding IF der var mest effektive.

Det var gæsterne, der kom bedst fra start i anden halvleg, og testede flere gange Elias Olafsson i FC-målet.

Dennis Høegh blev sammen med Steven Enna skiftet ind efter 56 minutter, hvor de byttede plads med Christian Ege Nielsen og Anders Holvad, og dermed kunne Dennis Høegh skrive kamp nummer 150 på CV’et for FC Fredericia.

Erik Nissen nedlagde Koldings Mads Zederkof efter 61 minutter og fik åbnet sæsonens karantænekonto med en advarsel.

Ligeledes fik Raphael Onyedika en advarsel efter at have hevet en Kolding-spiller i trøjen under en omstilling, dommer Jacob Karlsen lod dog spillet køre og tog kortet frem under det næste spilstop.

I slutningen af kampen var Tobias Anker tæt på at score i sin debut fra FC Fredericia, da han kom først på et hjørnespark, men hovedstødet fløj desværre over Benjamin Schuberts mål.
Kort tid efter var Kolding IF tæt på at putte bolden i eget net, da et indlæg fra Mucolli udfordrede Koldings forsvar, men bolden røg ud til hjørnespark.

Netop det hjørnespark skulle gå hen og give FC Fredericia deres udligning, da bolden faldt ned for fødderne af debutanten Raphael Onyedika, som med et frækt træk snød Koldings forsvar, og åbnede en kattelem, som Raphael udnyttede til fulde, og hamrede udligningen ind.

I overtiden sendt Mathias Gertsen Agon Mucolli afsted i en omstilling, og driblestærke Agon Mucolli tog bolden helt med ned til Kolding-målet, og tog et frækt træk ind i banen, og sparkede bolden ind i det korte hjørne, og skaffede FC Fredericia den første sejr i sæsonen.


Startopstilling

Målmand: Elias Rafn Ólafsson

Forsvar: Mikkel Knudsen – Erik Nissen – Tobias Anker – Nicolaj Ritter

Midtbane: Raphael Onyedika – Christian Ege Nielsen(Dennis Høegh 56′) – Kristian Kirkegaard(Mathias Gertsen 73′) – Andreas Oggesen – Agon Mucolli

Angreb: Anders Holvad(Steven Enna 56′)(Mathias “Malthe” Johannsen 85′)

Bænken: Alexander Nybo, Lukas Enevoldsen, Mathias “Malthe” Johannsen, Mathias Gertsen, Steven Enna, Dennis Høegh