Den nye sæson står for døren, NordicBet Ligaen 2020/2021 skydes igang søndag d. 13 september.
Vi tager mod Kolding IF på Monjasa Park – og du har nu muligheden for at sikre dig adgang til kampen og resten af kampene på Monjasa Park i 2020.

Grundet COVID-19 ved vi ikke hvordan sæsonen 2020/2021 kommer til at forløbe, derfor sælger vi i første omgang kun sæsonkort og medlemsskab til Red Pride frem til og med d. 31 december 2020.
Vi arbejder ud fra at det stadig kun er tilladt at befinde sig 500 personer på Monjasa Park, inkl. spillere, dommere m. fl.. Vi forventer ligeså at tilskuere fortsat skal registreres med navn og e-mail for at kunne overvære en kamp på Monjasa Park.

Bestil senest torsdag d. 3 september, så det er klar til afhentning fra mandag d. 7 september.

Afhentning af sæsonkort og medlemskort til Red Pride foregår følgende dage på Monjasa Park:
7. september kl. 08.00 – 15.00.
10. september kl. 08.00 – 17.00.
11. september kl. 08.00 – 15.00.

Ønsker du at købe alm. sæsonkort og ikke medlemsskab til Red Pride, se her:
https://fcfredericia.billetten.dk/index/chooseprice/showid/236321/type/1?
Personer med sæsonkort kan benytte sig af hovedindgangen, døren yderst til venstre, som fører direkte ind på tribunen.

Til den nye sæson laver vi om i adgangsforholdene på Monjasa Park.
Medlemmer af Red Pride kan kun indfinde sig i fanafsnittet i østenden af hovedtribunen. Vi åbner op for vores fanafsnit igen, dog med siddepladser. Indgangen til selve fanafsnittet benyttes og ikke hovedindgangen som tidligere.
Medlemskort til Red Pride giver kun adgang til fanafsnittet (medlemsskab 1). Ønsker man derimod adgang til hele Monjasa Park og samtidig medlemsskab i Red Pride, så er dette også muligt (medlemsskab 2). Så vil man udover sit medlemskort modtage et sæsonkort, som giver adgang til hele Monjasa Park.
Se mere her for info omkring indmeldelse i fanklubben.
https://fcfredericia.dk/fanklub/

Som en del af Red Pride får man gratis bustur til udebane kampe. Men så længe at der findes COVID-19 restriktioner, så er det ikke muligt med udebaneture. Vi håber at der snarest åbnes for udebane ture igen.