Det var tydeligvis en skuffet Kristian Kirkegaard, vi talte med efter nederlaget mod FC Helsingør. Midtbanespilleren var også selv ved at komme på tavlen kort efter pausefløjtet, hvor bolden endnu en gang kyssede stolpen. Derefter fortsatte kampen som de andre kampe i forårssæsonen, lige ved og næsten for fredericianerne.

Til trods for resultatet kunne Kirkegaard, der nu har spillet 55 kampe for FC Fredericia, se nogle positive takter fra opgøret:
”Vi bliver ved med at lægge en lille smule på vores spil. Vi bliver farligere, end vi startede med mod Viborg og Esbjerg. Så jeg synes, vi har taget et lille skridt, uden vi selvfølgelig rammer vores topniveau”, udtaler den kreative midtbanespiller.

Herudover lægger han vægt på, at holdet skal stå sammen og vise den moral, som de udviser over for hinanden til dagligt, på banen. Så er han sikker på, at det nok skal vende:
”Vi skal blive ved med at kæmpe og stå sammen. Vi skal vise det sammenhold, som vi viser til hverdag, så skal det nok bære os igennem”, udtrykker Kirkegaard.