I aften står den endnu en gang på fodbol på Monjasa Park. Klokken 19.00 kommer Næstved BK nemlig en tur på besøg i 30. spillerunde af Nordicbet Ligaen.

Det bliver en kamp mellem top og bund, da FC Fredericia ligger nummer tre, mens gæsterne indtager plads nummer 11. Ifølge cheftræner Jonas Dal bliver det en kamp mellem to hold, som begge er gode med kampen.

“Jeg tror, at det bliver en kamp, hvor vi vil tage teten på kampen. Vi kommer til at møde et Næstved-hold, som også er gode på bolden. Det skal vi selvfølgelig se, om vi kan lukke ned for. Selvfølgelig også i en grad, så vi bliver dem, som bliver toneangivende i den kamp her.”

Indtil videre i sæsonen har FC Fredericia lavet 54 mål i 29 kampe. I de seneste tre kampe er det dog kun blevet til et enkelt. Det er noget, som Jonas Dal håber på at få lavet om på i aften.

“Jeg er altid ærgerlig over, når vi ikke scorer mål. Man vil altid gerne lave mange mål, og det har vi også gjort her henover sæsonen. Men når vi er nede i en bølgedal, som vi er lige nu scoringsmæssigt, så er det jo klart, at man ønsker sig lidt flere. Det der er positivt, det er jo, at vi trods alt spiller os frem til de chancer, hvor vi skal score målene.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal herunder: