I morgen, fredag den 17. januar, kommer Randers FC en tur forbi KFUM Parken, når FC Fredericia spiller årets første træningskamp.

Kampen kommer godt to uger efter, at spillerne er kommet tilbage på træningsbanen. Træner Jonas Dal glæder sig til at kunne sende sine spillere i kamp igen.

“Det her med at komme i kamp-mode 11 mod 11 og spille mod nogen, som ikke lige er vores holdkammerater, jamen det giver altid lige noget ekstra. Det er fedt at komme i kamp-mode igen på den måde.”

Der er lige nu seks spillere til prøvetræning i FC Fredericia. De seks spillere skal alle ses an i kampen mod Randers FC, og det er én af de ting, som Jonas Dal vil bruge kampen på.”

“Vi har en hel del prøvespillere på besøg, så først og fremmest handler det om at få set dem an. Så handler det selvfølgelig også om for spillerne at komme ind i rytmen igen.”

Fredagens modstandere kommer fra Superligaen – hvilket er tilfældet for flere af de hold, som FC Fredericia møder i opstarten. Det er der en grund til.

“Vi vil gerne testes opad, og derfor har vi også forsøgt at få nogle Superliga-klubber i spil. Vi synes jo, at vi spiller på et højt niveau. Vi har vores berettigelse til at kunne spille med om at rykke op i Superligaen. Derfor skal vi også kunne vinde mod Superliga-hold.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: