Det var langt fra nogen ønsket start på forårssæsonen, som FC Fredericia fik på udebane mod Fremad Amager. Kampen blev nemlig tabt med 4-2.

I morgen, lørdag den 7. marts, venter så årets første hjemmekamp, når Viborg FF kommer til Monjasa Park. Cheftræner Jonas Dal glæder sig til kampen.

“Det siger sig selv, at når man får sådan en i sæsonåbneren, så glæder man sig til at komme ud og skulle have en ny kamp at snakke om. Det er sådan, at den tid der går efter den kamp man lige har spillet, det er tit der, hvor vi definerer vores standpunkt. I og med at vi tabte den seneste kamp, så vil vi gerne have vasket det af og videre til den næste.”

Forårspræmieren på Monjasa Park bliver et vaskeægte topopgør i NordicBet Ligaen, da FC Fredericia ligger nummer to, mens Viborg FF indtager tredjepladsen. Jonas Dal forventer, at det bliver en svær kamp.

“Mand for mand er det faktisk et rigtig fint hold, som også har fået lidt tilgang. Så det er også et spændende hold, som vi skal møde. Vi har mødt dem rigtig mange gange og spillet rigtig mange gode kampe mod dem. De fleste af spillerne kender vi rigtig godt – og så har de fået nogle nye spændende spillere.”

Banen på Monjasa Park er ved at være klar til fodbold igen, og det er resten af stadionnet også. Det kan mærkes, og det er noget, som cheftræneren ser frem til.

“Jeg glæder mig til at høre Red Pride på hjemmebane. Jeg glæder mig til at komme op og snakke med vores sponsorere og hilse på dem igen. Jeg glæder mig i det hele taget til at komme på hjemmebane igen, og føle, at det er her, vi hører til og her vi hører hjemme.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal herunder: