Den 14 august 2019, tog Vejle Boldklub imod FC Fredericia i det første opgør mellem de to klubber i denne sæson. Den kamp vandt FC Fredericia med 1-0.

De to hold mødtes igen den 5. juni, denne gang på Monjasa Park, hvor gæsterne vandt med 2-1. I morgen, lørdag den 27. juni, mødes de to hold så igen for tredje og sidste gang i sæsonen. Den kamp ser Jonas Dal frem til.

“Vi fik en sejr hos dem, og de fik en sejr hos os. Så må vi jo se, hvad vi kan gøre i morgen. Så lugter det jo langt væk af en uafgjort, men det skal vi jo ikke stille os tilfredse med. Vi kommer på Vejle Stadion for at vinde den kamp. Vi har en kamp på Vejle Stadion i vores erindring, og det var en rigtig, rigtig god oplevelse.”

Senest FC Fredericia var i aktion, var tirsdag aften, hvor det blev til et nederlag på hjemmebane mod Vendsyssel FF. Cheftræneren mener dog, at spillerne er kommet sig over skuffelsen.

” Hvad for en kamp? Den er allerede lagt i graven. Vi skal selvfølgelig aldrig glemme nogle kampe og slet ikke noget, som vi kan lære noget af. Vi synes jo, at vi langt hen ad vejen gjorde rigtig mange gode ting. Det er klart, at når man lukker fire mål ind, så er man aldrig tilfreds.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal herunder: