I morgen, fredag, klokken 11.00 spiller FC Fredericia træningskamp i Esbjerg mod byens Superligahold. Det sker som første, sidste og eneste test, før den igen står på fodbold i Nordicbet Ligaen på næste søndag mod Vendsyssel FF.

Kampen spilles halvanden uge efter, at spillerne vente tilbage til træning, og cheftræner Jonas Dal ser frem mod kampen.

“Rent sportsligt, der synes vi jo altid, at det er vigtigt at komme ud og prøve os af mod en modstander, som ikke lige er os selv. Det er der mange gode grunde til, men en af dem er, at vi jo ser vores relation op imod et hold, som ikke ved, hvad vi gør på forhånd.”

Samtlige af Jonas Dals spillere er vendt tilbage efter den ufrivillige pause skadesfri og klar til at spille fodbold igen. Det er rart for træneren – både når der skal vælges hold til kamp, men også for kvaliteten til træning.

“Det er selvfølgelig super fedt. Både for vores træningsmiljø, men også for spillerne selv. Og så i det hele taget, at jeg kan vælge frit fra alle hylder, når vi skal spille vores første tællende kamp mod Vendsyssel.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal herunder: