Vi tog Jonas Dal til side inden opgøret mod Hvidovre IF til en snak om morgendagens opgør.

Selvom Hvidovre IF har mere at spille for end FC Fredericia, så skal man meget gerne ikke kunne mærke det i morgendagens kamp:

”Vi skulle gerne kunne mobilisere så mange kræfter, at vi kan byde Hvidovre op til dans. Vi har jo også stadig noget at spille for, da der er pladserne at gå efter. Men Hvidovre kæmper for livet, og kommer nok med alt hvad de har, men vi har også vores stolthed, og den burde være rigeligt til, at vi leverer en rigtig god indsats.”

Jonas Dal er dog ikke afvisende overfor, at der måske er nogle ændringer i startopstilling til på lørdag:

”Det er svært at sige allerede nu. Men de første der får det at vide, er selvfølgelig spillerne, og de har ikke hørt noget endnu. Men det er da klart, at vi nu er inde på et tidspunkt at turneringen, hvor vi måske skal se noget nyt, men det er ikke en plan der er lagt endnu.”

Selvom der ikke er det store at spille for, betyder det ifølge Jonas Dal meget for holdet at slutte sæsonen af med en sejr:

”Det er altid rarest at gå på ferie med en sejr, og det vil være en god måde at slutte sæsonen af på. Jeg ved godt, at mange har talt kampen ned, fordi de ikke mener, at den er vigtig, men det synes jeg, at den er, og derfor skal vi også give alt, hvad vi har for at vinde kampen. Det er altid sjovere at vinde fremfor at tabe.”

Sidst holdet mødte Hvidovre IF blev det til et nederlag på 2-0 i Hvidovre, og ifølge Jonas Dal var det, duel-spillet og det direkte spil fra Hvidovre, der gjorde ondt på holdet:

”De spillede meget direkte, og var meget fysiske i deres spil, og det havde vi lidt svært ved at stå imod. Kan vi få bolden ned og spille på vores præmisser, så tror jeg også, at vi spiller en god kamp mod Hvidovre, og så skal vi måske presse dem lidt højere oppe på banen, så deres serverer ikke får så meget plads. Så har de selvfølgelig også nogle profiler, som vi skal holde øje med. Hvidovre er ikke en let modstander. Vi skal være klar fra start,” afsluttede Jonas Dal.

Kampen spilles i morgen på Monjasa Park med kampstart kl. 13:45.