I aften står den endnu en gang på fodbold på Monjasa Park. Det er dog langt fra nogen helt almindelig kamp. Det er nemlig sæsonens sidste for FC Fredericia.

Det har været en lang sæson for FC Fredericia-spillerne. Den startede søndag den 28. juli 2019 og slutter altså i aften den 23 juli 2020. Sæsonen slutter med en hjemmebanekamp mod Nykøbing FC – en kamp som Jonas Dal ser frem til.

“Det er en kamp, hvor ingen af holdene har noget at spille for, men det håber jeg så sandelig ikke, at vi kommer til at se. Jeg håber, at vi kommer ud med et rigtig godt udtryk, og at det lyser ud af os, at vi vil slutte rigtig godt af. Især her på hjemmebane.”

Kigger man på tabellen, kan man sige, at ingen af holdene har noget at spille for. Det betyder dog ikke, at der ikke kommer til at være meget på spil.

For Jonas Dal handler det nemlig om at slutte bedst muligt af i sæsonen. Især når man får muligheden for at slutte af på hjemmebane foran egne fans.

“Det er rigtig fedt forstået på den måde, at så kan vi få lov til at forhåbentligt juble med fansene til sidst. Så kan vi også sige tak for denne sæson og for den kæmpe støtte, som de har været for os. Så det er rigtig fint, at det er på hjemmebane.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: