Det blev til et enkelt point, da FC Fredericia var en tur i Skive fredag aften. Efter 18 minutter stod der ellers 0-2, men Skive IK kæmpede sig tilbage i kampen, og FC Fredericia måtte tage fra Skive med kun et enkelt point.

Efter kampen var Jonas Dal skuffet, men kunne dog også finde det positive i resultatet, som kom efter en kamp med et hav af chancer.

“Det er lidt en blanding af, at vi jo kommer herfra med et point på udebane, og plejer jo at sige, at tre point hjemme og et point ude, så rykker man op. Det er jo ikke den fornemmelse, vi har i dag, fordi vi skal komme her og finde de der tre point. Det troede vi egentligt, at vi havde en ret god opskrift til, men der sker også nogle ting derinde. Vi stresser lidt for meget på bolden, når vi skal frem, og vi holder ikke boldfasen, når vi skal frem.”

Undervejs i første halvleg, var Jonas Dal nødt til at udskifte frontløberen Steven Enna. Han fik nogle problemer med låret, som gjorde, at han ikke kunne fortsætte, hvilket havde konsekvenser for FC Fredericia.

“Det fik jo en stor indflydelse, fordi det er ham, som holder lidt i de der midterforsvarer. VI har ikke nogle spillere, som er helt naturlig til at gøre den del af spillet. Der har vi flere, som godt vil have fat i bolden lidt tidligere i opspillet, og så mangler de jo inde i feltet.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: