Klokken 18.30 fredag aften spiller FC Fredericia årets sidste kamp, når turen går en tur til Sjælland, hvor Hvidovre IF venter.

I sæsonens første opgør blev det til en 3-2-sejr til FC Fredericia, og Jonas Dal håber, at FC Fredericia igen kan styre spillet.

“Forhåbentligt kan vi sætte os på spillet igen på samme måde, som vi gjorde sidst vi spillede mod dem. Vi skal passe på, at vi ikke kommer til at spille for meget på deres galej, og at det ikke er banen eller deres spil, som kommer til at bestemme for meget i forhold til, hvordan kampen forløber. Der skal vi gerne kunne sætte teten, og være dem, som er styrende.”

Udover at være årets sidste kamp, er kampen mod Hvidovre IF også den sidste af fire kamp på 12 dage. Det tætte kampprogram er også noget, som Jonas Dal har tænkt på.

“Det har været med i overvejelserne i de sidste tre-fire kampe, at vi skal prøve at rotere bare en lille smule mellem spillerne. Især de spillere hvor der er mange af de her sprintløb og højaktioner. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi også kommer til at lave noget om mod Hvidovre.”

Slutteligt lægger Jonas Dal endnu en gang tryk på, hvor vigtigt det er for ham og spillerne af få sluttet godt af i efteråret.

“Det er rigtig, rigtig vigtigt. Specielt for de første par uger, man går på ferie. Der er det rigtig rart, at have en sejr med. Men også fordi, vi har spillet en rigtig god sæson indtil videre, og vi vil rigtig gerne slutte godt af.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: