Fredag aften klokken 19.00 skal FC Fredericia endnu en gang i aktion i NordicBet Ligaen. Her bliver det til en tur nordpå, hvor Skive IK venter i niende runde.

De to hold ligger i hver deres ende af tabellen, men det bliver alligevel ikke nogen let kamp for FC Fredericia, mener Jonas Dal.

“Det bliver en ligeså svær kamp, som alle de andre. Da vi sidst mødte en fra den ende, fik vi en rigtig svær kamp over i Roskilde. Vi ved, at det her bliver en enormt svær kamp, og Skive, på deres hjemmebane, er ikke et sted, hvor man bare kommer og hiver tre point. Så vi skal være helt vild klar og være virkeligt på dupperne.”

Ligsom Mathias Gertsen er Jonas Dal ikke bange for at påtage sig favoritværdigheden forud for kampen mod Skive IK.

“Vi kan da godt påtage os favoritværdigheden. Lad os da bare gøre det bare i kraft af, at vi ligger, hvor vi gøre. Det er sådan set ligemeget, fordi det det handler om, er at komme og være det bedste hold på dagen. Der kan Skive sagtens ramme os, ligsom vi har set tidligere i sæsonen, hvor vi har spillet mod hold, hvor vi har formodet at være favoritter, men stadig haft det svært.”

Jonas Dal tror på, at holdet kan tage en sejr med fra Hancock Arena i Skive. Til den opgave, siger han, at fansenes opbakning bliver vigtig.

“Det betyder virkeligt alverden. Dem som står derude og råber FC Fredericia igen og igen. Jeg tror ikke helt, at de er klar over, hvor meget det egentligt hjælper. Det der med at være på udebane, men alligevel høre, at der er nogen, som holder med en. Det er virkeligt fedt, og man bliver båret frem af det. Man følger også, at man har den opbakning, der skal til, uanset hvad der sker.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: