Anden runde i pokalturneringen byder for FC Fredericia på en tur til Brabrand IF fra 2. division. Det sker onsdag klokken 17.15.

FC Fredericias træner, Jonas Dal, siger, at det ikke bliver nogen let kamp mod Brabrand, og det er vigtigt, at spillerne går ind til kampen med respekt for modstanderne.

“Det er en kamp, som vi skal gå ind til med allerstørste ydmyghed. Vi skal forsøge, om vi kan sætte det spil, som vi gerne vil, fra starten. Ellers så kan det godt være, at vi kommer ind i et værre uvejr, hvis vi begynder at tumle for meget med Brabrand, forstået på den måde, at hvis vi spiller for meget til duel, så kan det godt være, at Brabrand er, hvis ikke bedre end os, så i hvert fald ligeså gode til den del af spillet som os.”

Jonas Dal siger samtidig, at kampen kommer til at byde på en del spilletid til de spillere, som ikke har været så meget med i NordicBet Ligaen.

En af de spillere, kan meget vel blive nyindkøbet Lukas Enevoldsen, som qua sin korte tid i klubben ikke har fået sin debut endnu. Det kan dog ændre sig onsdag, hvor han møder sine tidligere holdkammerater fra Brabrand IF.

“Det bliver en meget, meget speciel kamp for Lukas. Han troede, at han skulle vågne op i dag, og stadig være Brabrand-spiller, og så til allersidst ringer vi til ham og spørger, om han stadig er interesseret i at komme hertil. Hans første opgave er så at træne noget taktisk op imod, at vi skal spille mod hans gamle hold fra dagen før. Det bliver selvfølgeligt helt vildt mærkeligt, og jeg tror ikke, at det er sket ret mange gange før i historien.”

Træneren er dog glad for, at have den 192 centimeter høje forsvarsspiller til rådighed. En spiller, som allerede kender klubben godt, da han trænede med i sommeren, og som altså også kender onsdagens modstander ganske godt.

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: