Når klokken bliver 14.00 sparkes årets sidste kamp i gang på Monjasa Park. Skive IK kommer på besøg, og seneste de var modstanderne for FC Fredericia blev resultatet 2-2.

FC Fredericia havde ellers været foran 2-0, men måtte tage fra Hancock Arena med et enkelt point. Jonas Dal håber, at alle tre point kan sikres søndag eftermiddag.

“Vi skal selvfølgelig hold kadencen over en hel kamp. Det siger jo sig selv, at når vi er foran 2-0, så skal vi være lidt bedre til at beskytte os selv. Sidste gang var det lidt en hovsa-ting, som skete.”

Jonas Dal var ikke tilfreds med spillet på banen senest Skive IK var modstanderen, og det håber han at se forbedret hjemme på Monjasa Park.

Det er dog kun fire dage siden, at FC Fredericia-spillerne senest var i aktion, og meget af tiden er blevet brugt til restitution.

“Vi har været nødt til at gøre alt hvad vi kan for at de kommer igennem en restitution, så de bliver fyldt med kræfter igen. Vi har heldigvis haft en dag mere end seneste gang, så vi håber, at vi står med en stor potion selvtillid, og de ekstra kræfter.”

Jonas Dal vil meget gerne slutte efterårssæsonen godt af på Monjasa Park. Derfor har han også gjort noget ud af at gøre spillerne opmærksomme på netop det.

“Det har vi jo snakket om i et stykke tid nu, at vi skal have sluttet godt af. Nu er vi ved at komme derhen hvor banerne er glatte, og man kan begynde at se en ende på det derude. Det er ikke så svært at holde motivationen oppe, og vi er ved godt mod.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: