I morgen, søndag den 5- juli, står den igen på fodbold i Nordicbet Ligaen for FC Fredericia. Det sker med en udekamp i Skive i 29. spillerunde.

Kampen kommer bare tre dage efter kampen mod Hvidovre IF, Kampen mod Skive IK skal bruge til at komme tilbage på sejrssporet. Det fortæller cheftræner Jonas Dal, hvordan kommer til at ske.

“Vi skal helst ikke bagud, og så skal vi helst score først. Jeg tror kun, at det er to kamp i år, hvor vi ikke har scoret. Så på et eller andet tidspunkt skal det nok få lykkedes os at score i de kampe, som vi spiller. Så lige nu handler det om at passe på os selv.”

FC Fredericia har allerede mødt Skive IK to gange i denne sæson samt en enkelt gang i en træningskamp før forårssæsonen. Det er altså et hold, som Jonas Dal kender godt.

“Vi skal virkelig være skarpe på, at vi ikke kommer til at lave de her fejl, så vi bliver straffet rigtig hårdt i de her omstillinger. Vi skal også passe på, at vi ikke overlader initiativet for meget til Skive i forhold til at kunne få lov til at tage teten i kampen. Vi vil altid gerne tage ansvaret i kampen.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: