Vi tog en snak med Jonas Dal efter nederlaget til Vendsyssel FF på 1-2.

Det var dog et opgør, hvor Jonas Dal mener, at det sagtens kunne være endt med et elelr tre point til FC Fredericia:

”Jeg ved ikke resultatet er retvisende for kampen. Vi er foran 1-0, og det mener jeg godt, vi kunne have forsvaret hjem. Så får de to mål, som ikke skyldes at vi forsvarer dårligt, men grundet nogle fejl, som vi ikke behøves at lave, men som nogle gange sker i fodbold. Men vi rejser falder og rejser os som et hold. Man skal huske det er et nedrykkerhold fra superligaen, som vi spiller imod, og jeg mener, at vi har stor ære af kampen. Men vi er skuffet over, at vi ikek kunne holde vores 1-0 føring.”

I dagens kamp gjorde Vendsyssels Konaté ondt på FC Fredericia, og Jonas Dal mener også, at han er for god til at spille i Nordicbet ligaen:

”Jeg synes egentlig, at vi lukker ham okay ned, men igennem hele kampen viser han også, at han er en klassespillerog et niveau over den her række. Det ville undre mig meget, hvis han stadig er i Vendsyssel efter vinterpausen. Han er for dygtig til 1. division.”

I dag var første gang at Jonas Dal så Steven Enna i kampaktion for FC Fredericia, og han var rigtig godt tilfreds, med det han så:

”Han er meget lærenem, og når vi forsvarer, hører han hele tiden efter, hvad Gertsen siger til ham. Så defensivt løser han det rigtig godt i dag. Når vi så angriber, så skaber han en helt ny dimension i vores spil, hvor vi får mulighed for at spille mere direkte. Vi tror også på, at han kan lave mål, og det var meget tæt på i dag, at han scorer til 2-0, men en flot redning af Flø stod i vejen for det. Men det var en rigtig fin debut af Steven,” afsluttede Jonas Dal.

Næste kamp for FC Fredericia er søndag d. 4/8, når drengene skal på besøg hos HB Køge. Kampstart kl. 14:00.