Den første af to træningskamp i Tyrkiet blev torsdag eftermiddag spillet mod Hobro IK, og her blev det til et nederlag på 0-2 for FC Fredericia.

Kampen var en meget chancefattig en af slagsen, og inklusiv de to mål kunne det samlede antal chancer tælles på én hånd. Derfor var det ikke en specielt tilfreds Jonas Dal, som satte nogle ord på kampen.

“Vi lykkedes ikke med at bryde deres enormt gode og stærke defensiv ned. Jeg vil ikke sige, at det er bekymrende, men det er jo ærgerligt, at vi ikke gør det. For vi havde jo bolden rigtig meget. Vi skulle have spillet hurtigere og udnyttet de rum, der var. Vi fik ikke udnyttet det lille bagrum, der trods alt var.”

Vejret spillede også en faktor i kampen, da det blæste meget, hvilket, især i start, betød, at spillerne havde svært ved at ramme hinanden.

På den anden side af banen stod et Hobro IK-mandskab, som er kendt for en solid defensiv. Som tophold i NordicBet Ligaen er det også noget, som man skal vænne sig til. Derfor var det en god træning, mener Jonas Dal.

“Jeg tror, at vi har lært rigtig meget af kampen i dag. Også hvordan vi trods alt kan skabe noget og bryde igennem, når vi møder nogle hold, som står så dybt. Jeg tror så ikke, at vi kommer til at møde ret mange hold, som er så dygtige til det, som Hobro er.”

FC Fredericia havde problemer med at skabe chancer, men det havde Hobro IK også. Udover to mål var det ikke mange chancer, som FC Fredericia-defensiven tillod.

“Det, som jeg næsten er allermest tilfreds med, er, at i dag får vi virkelig genpresset. Nu står de så også så dybt, at det var nemmere at komme til. Vi blev stående i genpres og blev stående på deres banehalvdel og fik dem presset der”.

Hør hele interviewet med Jonas Dal herunder: