FC Fredericias træningslejr til Tyrkiet skrider planmæssigt frem. På andendagen i Belek var spillerne ude på træningsbanen to gange af halvanden time, og vejret var endeligt blevet bedre.

Derfor kunne cheftræner Jonas Dal også arbejde lidt mere med nogle taktiske ting, og det var lige netop hvad tirsdagens store fokus var.

“Nu skinner solen, og så kan man koncentrere sig lidt mere om de små ting. De ting, hvor vi skal stå lidt mere stille og snakke lidt om tingene. Der hvor vi nørder lidt og gennemgår tingene med en masse snak og samtale.”

Formiddagens træning blev i høj grad brugt på det opbyggende spil, hvor hvor der efter frokost var fokus på den defensive del af spillet.

” Jeg synes, at det har været en begivenhedsrig og udbytterig dag i dag. Nu skal vi slappe godt og grundigt af, før vi skal begynde at forberede os en lille smule både med noget pres, men i det hele taget vores defensive indstilling til den kamp, som vi skal spille mod Hobror på torsdag.”

På førstedagen var samtlige spillere på banen, hvilket også var tilfældet ved formiddagstræningen. Efter frokost måtte Viktor Torp og Nikolaj Ritter dog sidde over. Det var der dog intet alarmerende i, forsikrer Jonas Dal.

“De sad ude, fordi det var for tidligt at hive dem med i to trænigspas, når de har været ude i henholdsvis et år og to-tre måneder. Så det er en god idé lige at tage den med ro til at starte på. Det er sådan set ikke fordi de er skadet, eller har fået et set-back. Det er bare fordi vi passer på dem”.

Hør hele interviewet med Jonas Dal herunder: