En 4-1-sejr og videre avancement i pokalturneringen. Det var hvad FC Fredericia kunne tage med sig fra turen nordpå til Brabrand onsdag aften.

Sejren kom i hus med tre mål i anden halvleg, efter en første halvleg hvor begge hold havde chancer. Efter kampen var det derfor en tilfreds Jonas Dal, som kunne gøre status over kampen.

“Kampen blev lidt ligsom vi havde regnet med. Vi fik en god modstand, og vi ville blive vores egen værste fjende. Hvis vi skulle vinde den her kamp, skulle vi gøre det med omtanke og vi skulle spille hurtigt. Det synes jeg faktisk, at vi lykkes med langt hen af vejen.”

Det lykkedes dog også for hjemmeholdet at udligne på et mål, som ærgrede cheftræneren, da det faldt efter en dødbold.

Der var dog også masser af positiver for Jonas Dal at tage med fra kampen. Der var stor udskiftning i startopstillingen, og cheftræneren var glad for at se flere af spillerne i aktion – heriblandt debutanten Lukas Enevoldsen.

“Jeg synes, at de gør det godt. Vi har blandt andet debut til Lukas inde i midterforsvaret. Han gør det ganske fint mod sin nu gamle klub. Han har en stor rutine, og er rolig i sit spil. Han slår ikke større brød op end han kan bage. Det er fuldstændig det, som man har brug for fra sådan en midterforsvarer. Så klart godkendt.”

Vil du høre hele interviewet med Jonas Dal fra Brabrand-kampen kan det gøres i videoen herunder.