Det blev kun til et enkelt point for FC Fredericia i søndagens kamp mod Nykøbing FC på Monjasa Park.

Der var ellers rigeligt med chancer, heriblandt to brændte straffespark, men Nykøbin FC kunne tage fra Fredericia med et point. Det var naturligvis noget, som ærgrede træner Jonas Dal.

“Når kampen nu er spillet færdig, er vi enormt skuffede over, at vi ikke vinder sådan en kamp som den her. Vi har to straffespark og nogle kæmpe chancer i løbet af kampen, så selvfølgelig er vi pivhamrende ærgerlige over, at vi ikke vinder.”

På trods af, at det ikke blev til en sejr, glædede Jonas Dal sig dog over, at holdet alligevel spillede en god kamp, hvor det, med lidt held, kunne have blevet til en sejr. Især præstationen i anden halvleg glædede Jonas Dal sig over.

“Vi får tingene til at lykkes lidt bedre i anden halvleg. Vi får spillet udenom det pres, som Nykøbing var så dygtige til at lægge i første halvleg. Da vi lykkes med det, har vi allerede spillet over tre eller fire af deres spillere, og får sat det rigtig godt op i både den ene og den anden side.”

1135 tilskuere var på plads på Monjasa Park til søndagens kamp, hvilket endnu en gang var et flot antal tilskuere. Noget, som holdet også kan mærke, siger Jonas Dal.

“Det er fremragende. Det er så fedt at se og høre, at der er begyndt at komme tilskuere på stadion og hjælpe os frem til det, som gerne skulle have været en sejr i dag. Desværre blev det kun til det ene point, men jeg tror da, at størstedelen af dem, som var her i dag, må have været underholdt.”

Hør hele interviewet efter kampen med Jonas Dal i videoen herunder: