Torsdag aften vandt FC Fredericia for anden gang i sæsonen mod Kolding IF. Første gang var det med hele 4-3, men denne gang blev det ikke til helt så mange mål.

En sejr på 2-1, var hvad det blev til, og det var da også noget, som Jonas Dal var ganske godt tilfreds med efter kampen.

“Jeg er helt vild godt tilfreds. Nærmest euforisk. Især med alle de fans fra Red Pride, så var med til at fejre det med os. Fantastisk præstation af dem. Det er en af de her kampe, som man vil huske tilbage på, når sæsonen er færdig. Det var virkelig en fed oplevelse i dag.”

I løbet af sæsonen har det store problem for FC Fredericia været, at modstanderne kom for nemt til chancer. Det var ikke tilfældet i Kolding, hvor det eneste mål imod kom på et straffespark.

“Der var en lille smule forviring omkring, hvem der skulle møde deres boldholder, når de byggede op nede bagfra, men det nåede aldrig rigtigt at blive helt vildt farligt. Det var egentligt mest i første halvleg, og i anden halvleg fik vi godt styr på det, synes jeg.”

Kampen mod Kolding IF bliver den sidste i et stykke tid for FC Fredericia, som nu har 17 dages pause før den igen står på fodbold i NordicBet Ligaen.

“VI slipper uden skader i dag og det mærkes til, at vi er i god form og er spillystne. Det havde ikke været til at holde ud, hvis vi havde tabt eller spillet uafgjort på en eller anden tilfældighed. Nu kan vi gå og fejre sejrens sødme i en rum tid. Så må vi tage fat på nogle af de ting, som vi også kan forbedre os på.”

Hør hele interviewet med træneren i videoen herunder: