Det blev til et nederlag på 0-1 i den sidste test før det på lørdag går løs i NordicBet Ligaen mod Fremad Amager. Nederlaget kom mod Skive IK på en dag, hvor vinden spillede en stor rolle.

Jonas Dal var naturligvis ikke tilfreds med nederlaget, men der var flere positive ting at tage med fra kampen for cheftræneren.

“Det, der trods alt kom ud af kampen, det synes jeg egentligt var ret ok. Vi holdt bolden nede på græstæppet, eller gulvet nu her når det er en kunststofbane, vi spiller på. Jeg var ok tilfreds med de her forhold i betragtning. Jeg synes også, at vi får trykket Skive tilbage – også da vi havde modvind. Vi får skabt de muligheder, som man kan forvente mod så rigtig dygtigt et defensivt hold.”

Cheftræneren var fint tilfreds med store dele af spillet, selvom det ikke blev til en sejr i træningskampen. Derudover er det dog ikke det helt store, som Jonas Dal tager med fra kampen.

“Ikke så helt vanvittigt meget. Vi skal bedømme os selv på, når det er, vi skal spille en turneringskamp. Vi har prøvet at gøre det så meget som en turneringskamp, og derfor er det lidt ærgerligt, at det bliver spoleret af den her vind. Men det kan jo også godt risikere at være sådan en vind, når vi skal spille turneringskamp. Det oplevede vi over i Hvidovre.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal herunder: