Lørdag formiddag klokken 11.00 spillede FC Fredericia en testkamp på et tomt Blue Water Arena mod Esbjerg fB. Her blev det til et 1-1-resultat mod Superligaholdet.

Kampen var den første og eneste test, før det på næste søndag, den 31. maj, igen er tid til fodbold i Nordicbet Ligaen, når turen går til Vendsyssel FF. Cheftræner Jonas Dal var godt tilfreds med kampen.

“Det var en god test, og rart at se, at vi kunne stå distancen mod et Superligahold. Det er selvfølgeligt ærgerligt at give et mål væk på straffespark, men ellers er jeg godt tilfreds med, at vi holder dem fra chancer. Vi var mest på bolden, og jeg synes, at det var os, der satte liv i kampen.”

Kampen var den første for begge hold i mere end to måneder, men spillerne har holdt sig klar i pausen. Derfor var næsten alle spillere også på banen mod Esbjerg fB.

“Det var noget, som vi havde kalkuleret med hjemmefra. Jeg er rigtig godt tilfreds med, hvordan vi står rent fysisk. Spillerne har passet deres derhjemme, og det ser fornuftigt ud. Jeg er meget fortrøstningsfuld før kampen mod Vendsyssel.