Torsdag aften blev det til et nederlag på 1-2 hjemme på Monjasa Park til Hvidovre IF. Nederlaget kom efter at have indkasseret to mål på to minutter i midten af første halvleg.

Det var derfor ikke overraskende en yderst skuffet Jonas Dal, som kunne sætte nogle ord på kampen, da den der var færdig.

“Det er nogle trælse følelser og nogle ærgerlige følelser. Det er sådan, at når man taber en fodboldkamp, så synes man ikke, at det er særlig sjovt. Det er jo fordi, at vi alle sammen går rigtig meget op i det og synes, at vi går og øver os hver evig eneste dag, og når vi så taber den her gang, vi spiller, så står man bare med en utrolig ærgerlig følelse, når det ikke går ens vej.”

Cheftræneren var forståeligt nok utilfreds med resultatet. Det var dog ikke kun dét, som Jonas Dal ikke var tilfreds med. Også spillet på banen, var han skuffet over.

“Vi rammer heller ikke vores bedste kamp i dag, det gør vi bestemt ikke. Resultatet er selvfølgelig det mest skuffende og dét, at vi skal bagud 2-0 på hjemmebane, det er selvfølgelig ikke rart, og det er ikke noget, vi synes er en særlig god situation at sætte os selv i.”

På trods af både det dårlige resultat og den skuffende præstation på banen, kunne cheftræneren dog finde en smule positivt lige efter kampen.

“Vi skal da tage de positive ting med, der er. Vi har snakket meget om, at vi skal forsøge at komme igennem på siderne og lave indlæg, og så skulle Steven gerne vise sin pandebrask derinde. Det gør han i dag. Det er et fremragende mål, vi får lavet.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: