Dagens kamp mod Vejle Boldklub blev en skuffende en af slagsen for FC Fredericia, da hjemmeholdet vandt kampen med 2-0. Det er anden kamp i træk, som FC Fredericia tabte.

For det blev ligeledes et nederlag i tirsdags mod Vendsyssel FF, hvor cheftræner Jonas Dal efter kampen var meget skuffet. Det var også tilfældet efter dagens kamp, omend der var flere positiver at fine.

“Der er måske for mange af de her nærved og næsten-situationer, hvor vi egentligt gør alt det vi skal, men når vi så skal eksekvere, så får vi ikke helt heldet med os. Vi rammer ikke den dag, hvor vi spiller helt op til 100 procent af det vi kan, og vi rammer i hvert fald ikke noget, som er over niveau.”

Nu blev det til et nederlag på to mål, men kampen var tættere end resultatet måske indikerer. Spørger man Jonas Dal, er der ikke tvivl om, hvorfor kampen endte som den gjorde.

“Det var to meget lige hold. Det er jo det her med, at mål afgør fodboldkampe. I dag scorer Vejle først. Da vi spillede mod Viborg, som også var en meget, meget tæt kamp, der scorer vi først, og vinder 2-0. Så er det i fodbold, og det skal vi også lære.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal herunder: