Det blev kun til et enkelt point for FC Fredericia på turen til Næstved søndag eftermiddag.

Det point blev hårdt tilkæmpet efter en kamp, hvor hjemmeholdet kom tidligt foran, og Mathias Gertsen fik vist sit andet gule kort efter 26 minutters spil.

Derfor var det en tilfreds Jonas Dal, som efter kampen kunne tage mod Fredericia med et enkelt point.

“Jeg er tilfreds, og det skal man selvfølgelig være efter den måde, vi som hold, kom ud til første halvleg på. Vi var i en periode ikke rigtig tilstede, og vi var også selv skuffet over den måde, som vi startede kampen på.”

Derfor blev det en svær kamp, hvor spillet ikke fungere på det vanlige høje niveau. Det blev dog bedre i starten af anden halvleg.

“Vi går til pause med en nogenlunde fornemmelse af, at vi stadig er med i kampen. Vi blev enige om i pausen, at det heldigvis stadigvæk ser godt ud i forhold til at vinde kampen.”

Kristian Kirkegaard skabte hurtigt balance i tingene i anden halvleg. Den stilling holdt hele vejen til slut, selvom det til sidst blev en hård kamp for FC Fredericia.

“Da vi kommer ind i en periode, hvor vi løber lidt tør for kræfter, så synes jeg, at vi har et rigtig dygtigt og homogent hold, som står tæt i kæderne. Det betyder, at Næstved ikke kan spille igennem os. Jeg synes, at det var en heroisk indsats.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: