Den sidste af de to træningskampe, som FC Fredericia skulle spille på træningslejren i Tyrkiet, blev afviklet mandag eftermiddag klokken 15.00.

Kampen blev vundet med 1-0 efter en selvmålsscoring, der kom efter en afslutning fra Anders Holvad. Dermed kan FC Fredericia tage fra Tyrkiet i morgen, tirsdag den 11. februar, med en sejr og et nederlag. Det er dog ikke resultaterne, som Jonas Dal lægger mest vægt på.

”Det, vi hæfter os mest ved, er, at vi arbejde med nogle ting, som vi bliver bedre til, og som vi får prøvet af i de træningskampe. Det synes jeg i den grad, at vi har gjort. Det er fint, når vi snakker om noget, og når vi har fokus på noget, så kan vi også og er dygtige til det.”

FC Fredericia har haft stort fokus på det opbyggende spil og pressepillet på årets træningslejr, og her har Jonas Dal været godt tilfreds med resultatet.

Noget andet, som Jonas Dal også var tilfreds med, var dagens kamp mod Lokomotiv Tbilisi.

”Jeg synes, at det gik rigtig godt. Vi havde fokuseret på nogle ting, og det var rigtig, rigtig godt. Jeg må bare sige, at det er jeg rigtig tilfreds med.”

I dagens kamp var 19 af 20 spillere i aktion, hvor Jacob Buus sad over. Der har således været spilletid til samtlige spillere på årets træningslejr, og Jonas Dal er godt tilfreds med situationen lige nu.

”Truppen står rigtig godt. Vi har kun en lille skade, som forhåbentligt snart er på plads igen. Så har vi jo nærmest alle klar. Så er der kun et enkelt minus, og det er, at G (Mathias Gertsen red.) han må sidde ude i den første kamp med karantæne. Ellers så er alle klar. Det giver Thomas og mig et hovedbrud i forhold til hvordan vi skal stille op mod Fremad Amager.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal herunder: