Det blev som bekendt til et 1-2-nederlag for FC Fredericia i søndagens hjemmekamp mod Fremad Amager på Monjasa Park.

Det skete efter en kamp, hvor FC Fredericia ellers var godt spillende i store dele af kampen, og ser man bort fra fem minutter sidst i første halvleg, stod der FC Fredericia på det hele.

Derfor var det også en meget mærkeligt følelse, som FC Fredericias spillere og trænere sad med i omklædningsrummet i pausen nede med 0-2.

“Det var en meget mærkelig pause, fordi vi havde spillet rigtig godt og kommet frem til de chancer, man kan forvente at komme til i en første divisionskamp, så vi skulle have været foran i den her halvleg. Så da vi kommer til pausen og er nede med 0-2, er det surrealistisk og mærkeligt og en dårlig fornemmelse at sidde med.”

Modet var dog stadig oppe i FC Fredericias omklædningsrum i pausen. Ikke mindst fordi spillet i første halvleg havde set ganske godt ud.

Efter kampen var det da også en tydeligt skuffet Jonas Dal, som dog alligevel kunne tage noget positivt med fra kampen.

“Man står med en bedre følelse, end hvis man har spillet en dårlig kamp og tabt 2-1. Vi giver os selv muligheden for at vinde fodboldkampen, og det er altid det, vi søger efter. Så ved vi godt, at vi kan ikke spille 33 kampe og vinde 33 kampe, og i dag var en af dem, vi tabte. Vi skal glæde os over, at vi inden i dag har vundet en masse kampe og spillet nogen uafgjort, og det gjorde, at vi stod med otte kampe uden nederlag.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: