Der var allerede på forhånd lagt op til et yderst interessant opgør på Monjasa Park fredag aften, da Vejle Boldklub kom en tur på besøg på Monjasa Park. Kampen skuffede ikke, og var helt til det sidste en spændende affære.

FC Fredericia pressede og pressede, men bolden ville bare ikke ind over stregen, så det endte med et 1-2-nederlag på hjemmebane. Efter kampen var det derfor naturligt nok en skuffet Jonas Dal, som kunne gøre status.

“Jeg er ærgerlig. Helt vild ærgerlig. Kunne vi lige havde fået den udligning til sidst, jamen så havde der i hvert fald været reel spænding om, hvordan det skulle gå. Nu er der knap så meget spænding om hvem, der skal løbe med den der 1.-plads i Nordicbet Ligaen”.

Som nævnt var der pres på Vejle-målet helt indtil dommeren fløjtede kampen af. Især omkring et hjørnespark i dommerens overtid var det tæt på, men bolden ville bare ikke ind.

“Man kan ikke rigtig gøre andet, end at stå ude og håbe og krydse fingre, og blive ved med at søge det der momentum. Det synes jeg egentligt vi var i meget af anden halvleg, og især efter vi kommer på 2-1. Det blev efterhånden næsten kun spil til et mål.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal herunder: